Schampavie

Avontuurlijk wandelen en fietsen in groep, een dag, een weekend of langer.

Van vrijdag 11 tot zondag 13 januari 2019

Driekoningenfeest Herentals

Drie dagen wandelen en feesten in de Antwerpse Kempen

Volop wandelgelegenheid tussen Kleine Nete en Aa. Bij Vorselaar komen ze bijeen, samen met de Derde Beek in het natuurgebied Schupleer. Ten noorden van Vorselaar ligt natuurpuntgebied Lovenhoek op ons te wachten. Heide, bos en waterpartijen in Natuurgebied Snepkensvijver-Heiberg bij Herentals. In natuurgebied Den Haert bij Poederlee vinden we loofbos en motten, kunstmatig aangelegde zandheuvels voor middeleeuwse verdedigingstorens.
Ook veel natuurschoon wat verderop. Bij Kasterlee, aan de Rode Loop ligt het natuurgebied Tikkebroeken. Wat verder, bij Retie, ligt de vallei van de Witte Nete. Nog meer water is er in het Buitengoor en de Maat tussen Dessel en Mol

Verblijf in het hoofdgebouw van Hopper Jeugdverblijf De Brink, midden in de bossen. Zie kaartje. Bosbergen 1 2200 Herentals.
Bereikbaar met de wagen of met trein en bus (Bus 215 Herentals station - Herentals kerkhof + een kleine kilometer naar De Brink.). Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

We reserveren voor 65 deelnemers in de 4 blokken van het hoofdgebouw (totale capaciteit 96 bedden) in kamers van 2,3,4 en 8 bedden. Lakens kunnen zelf meegebracht worden of gehuurd. Een schema met de verdeling van de kamers zal vooraf worden bezorgd.

Voor de projectie van de reportages en de dansavond met DJ hebben we een aparte zaal.

2012: Herentals-Tielen
2012: Herentals-Tielen

2010: Mol
2010: Mol

 
Programma

Vrijdag

Zaterdag

Zondag