Schampavie

Avontuurlijk wandelen en fietsen in groep,
een dag, een weekend of langer.

Schampavieters houden zich aan Covid 19-regels.

We volgen de beslissingen van de overheden: huidige maatregelen.

Activiteiten in een georganiseerd verband, in het bijzonder door een club of vereniging, zonder overnachting, zijn toegelaten voor een of meerdere groepen van maximum 25 personen, begeleiders niet meegeteld. Deze activiteiten moeten steeds plaatsvinden in aanwezigheid van een meerderjarige trainer, begeleider of toezichter..
Activiteiten van Schampavie vzw vallen hieronder

Registreren voor een dagtocht is verplicht, via de link die bij elke tocht staat, uiterlijk 36 uur vooraf. De deelnemerslijst is enkel toegankelijk voor de tochtleiders en wordt 2 tot 3 weken na de tocht verwijderd.

Als er veel aanmeldingen zijn, kan de tocht al eerder volzet zijn.
Het staat de tochtleider vrij om minder dan 25 personen toe te laten en/of eventueel op te splitsen in 2 groepen, als er een 2e tochtleider is.

Als een tocht last-minute niet doorgaat (vb. omdat de tochtleider koorts krijgt) wordt je via mail verwittigd en komt dit wellicht ook op de website (geen garantie - webmaster is niet altijd thuis).
Jij neemt ook niet deel als je (een beetje) ziek bent.

Het je aangemeld maar kan je toch niet mee? Via dezelfde link om aan te melden, je deelname annuleren.

Mondmasker mee hebben altijd verplicht.
Mondmasker dragen verplicht waar de overheid dit voorschrijft, o.a. openbaar vervoer, in een wagen indien personen niet van het zelfde huishouden...
Behoudens lokale uitzonderingen niet nodig tijdens de wandelingen in de natuur, mits je anderhalve meter afstand respecteert en er weinig andere wandelaars zijn.
Bij de startplaats dragen we mondmasker en troepen we niet samen, maar staan ruim verspreid.

Bij een picknick (buiten) ruim verspreiden: maximaal 10 personen in elkaars buurt, elk op anderhalve meter van elkaar. Zorg dat je zitmatje of plastic om op te zitten mee hebt.
Aan een picknicktafel maximaal 4 personen, behoudens gigantisch grote tafel.
Slecht weer? Pech, maar samentroepen dicht bij elkaar onder een afdak, in een bushokje, ... om te schuilen MAG NIET!

Café of terras: maximaal 4 personen aan een tafel, anderhalve meter tussen elk groepje van 4.

Fotografen die na de tocht een link doorsturen van hun selectie foto's voor publicatie op www.schampavie.be/voorbijdagwe2021: behalve mooie beelden van wat er onderweg te zien valt, enkel van Schampavieters in groep die zich aan de Corona-regels houden.